Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Inspirerend praktijkvoorbeeld


HSV De Snoekbaars uit Vorden heeft midden in een wijk in Vorden een prachtige visvijver gerealiseerd. Het is een echte VISparel: een viswater in de wijk met goede, veilige visstekken waar jong en oud prima een visje kan vangen. Deze visvijver is de eerste in een serie van VISparels die in 2019 zijn gerealiseerd door de Sportvisserij Op de Kaart- of kortweg SOK-aanpak.

Secretaris Marcel Dekkers vertelt in de onderstaande video's hoe de vereniging, ondersteund door Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Nederland dit voor elkaar heeft gekregen.
Hieronder zien we hoe deze VISparel feestelijk wordt geopend door wethouder Evert Blaauw. Hij noemde de vijver een mooie aanwinst voor het hele dorp, maar vooral voor de jeugd, die met zo'n leuke visplek in het dorp weer buiten komt. Bij de opening waren leerlingen van de basisschool uit de wijk aanwezig om na hun visles hun visexcursie te beleven. Kortom: één groot feest!
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.