Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Een VISparel in vijf stappen


De Sportvisserij Op de Kaart (SOK) aanpak is een eenvoudige, praktische manier om als lokale hengelsportvereniging een VISparel te realiseren:

 1. Je selecteert het beste viswater in je wijk (meer informatie)

 2. Je beschrijft het viswater in een eenvoudig formulier: de online factsheet (meer informatie)

  Is het water al optimaal of moet er nog wat gebeuren?

  a. Is het al een optimaal viswater en mag je er vissen? Dan meld je het als VISparel aan via het aanmeldformulier. Je komt dan in aanmerking voor diverse subsidies om je water in topconditie te houden.

  b. Is het nog geen topwater of mag je er niet vissen? Dan helpen we je graag om er samen een VISparel van te maken!


 3. We maken samen een kort praktisch beheerplan en maken het waterschap en de gemeente enthousiast om hier aan mee te werken (meer informatie)

 4. Door vervolgens samen geschikte visstekken aan te leggen, te zorgen voor voldoende open water en een aantrekkelijke visstand, realiseren we VISparels. Er zijn ook subsidies mogelijk om VISparels te realiseren! (meer informatie)

 5. Als de plannen zijn gemaakt, de gemeente en het waterschap akkoord en de inrichting en visstand van het viswater goed genoeg zijn, kan het feestelijk als VISparel worden geopend! (meer informatie)

Meer weten?

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.