Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Samen met de lokale hengelsportvereniging


Sportvisserij Nederland en de federaties hebben samen een eenvoudige, praktische manier ontwikkeld om samen met lokale hengelsportverenigingen VISparels te realiseren: de Sportvisserij Op de Kaart (SOK) aanpak:

  1. Je selecteert het beste viswater in je wijk en beschrijft het viswater in een eenvoudig formulier: de online factsheet. Is het al een optimaal viswater en mag je er vissen? Dan meld je het vervolgens aan als VISparel aan via het formulier op deze website. Je komt dan in aanmerking voor diverse subsidies om je water in topconditie te houden.  2. Is het nog geen topwater of mag je er niet vissen? Dan helpen we je graag om er samen een VISparel van te maken! We maken samen een kort praktisch plan en maken het waterschap en de gemeente enthousiast om hier aan mee te werken.  3. Door vervolgens samen geschikte visstekken aan te leggen, te zorgen voor voldoende open water en een aantrekkelijke visstand, realiseren we VISparels. Er zijn voor hengelsportverenigingen ook subsidies mogelijk om VISparels te realiseren!


 

Direct aan de slag met VISparels

Je kunt met jouw vereniging direct aan de slag met behulp van het Stappenplan om jouw eigen VISparel te realliseren! 


Meer informatie

Meer informatie en downloads vind je hier

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.